COVID-19

Sportkantines – Clubhuizen en sportkantines van sportverenigingen zijn net als de normale horeca gehouden aan de nieuwe strengere coronamaatregelen die 13 november ingaan.

Sinds de vaststelling van besmettingen in Nederland, geeft het RIVM met regelmaat updates en adviezen. Vanaf dit komende weekeinde moeten verenigingen leden en bezoekers controleren of ze gevaccineerd of getest zijn willen zij toegang hebben tot het horeca gedeelte EN de schietbanen.

Het bestuur zal dan ook zich moeten houden aan deze verplichting en controle uitvoeren, de regels zijn tenslotte op wetten gebaseerd. Het laatste wat we willen is een zgn. last som onder dwangsom van 2500,- . Dit willen we natuurlijk niet.

Daarom neem je verantwoording omtrent deze regelgeving!

Vanaf woensdag 24 november is iedereen boven de 18 jaar weer verplicht de 1,5 meter afstandsregel in acht te nemen tot andere volwassenen en tot kinderen ouder dan 13 jaar. Jeugd van 13 tot 18 jaar hoeft onderling geen afstand te houden en kinderen jonger dan 12 ook niet tot elkaar en tot volwassenen. De 1,5 meter afstand houden is niet verplicht op locaties waar een coronatoegangsbewijs verplicht is en ook niet als dit de sportbeoefening in de weg staat.

Wij vragen je begrip in deze als je medewerking gevraagd wordt omtrent deze maatregel.
Wij willen iedereen bij voorbaat alvast bedanken voor een soepele medewerking en hopen natuurlijk dat we deze maatregelen snel achter ons kunnen laten!

Namens het bestuur,
Harold van Deventer
Secretaris